Dolazak
0410
Odlazak
1110
Broj osoba
01

Hotel

Dobrodošli u Residence Rovinj& obitelji Ljutić. Naših 20 godina tradicije u turizmu i ugostiteljstvu garancija su kvalitete usluge i vašeg ugodnog boravka u romantičnom Rovinju.

Dobrodošli u Residence Rovinj& obitelji Ljutić. Naših 20 godina tradicije u turizmu i ugostiteljstvu garancija su kvalitete usluge i vašeg ugodnog boravka u romantičnom Rovinju. Individualnim i posvećenim pristupom vašim željama i potrebama, želimo vam približiti mnogobrojne doživljaje koje nudi grad Rovinj, biser Istre.

Urbani residence minimalističkog dizajna nudi vam obiteljsko i prijateljsko gostoprimstvo. Izvan gradske vreve u mirnoj kućnoj atmosferi, ali opet u neposrednoj blizini centra i poznatih gradskih plaža, Residence Rovinj& pruža smještaj s doručkom s najvišom udobnosti hotela 4*.

Residence je izgrađen prema najvišim standardima energetske učinkovitosti i održivosti s 18 vrhunsko opremljenih soba modernog i urbanog izgleda. Sve sobe opremljene su sustavom „pametne sobe“ s magnetskom karticom za ulaz u residence, sobe i parking. U svim sobama nalazi se: klima uređaj, mini bar, sef, SOS alarm, sat LCD hotel TV, utičnice 220 V,  izravna telefonska linija, tuš kabina, sušilo za kosu, kupaonska kozmetika i veliki natkriveni balkon sa stolom i stolicama.  Sve sobe su za nepušače, ali je dozvoljeno pušenje na balkonu. WI-FI je uključen u cijenu smještaja, a dječji krevetić dostupan je na upit. Uz navedeni smještaj nudimo bogati, svježe pripremljen kontinentalni doručak svakoga jutra u našem hotelskom restoranu. Doručak je uključen u cijenu smještaja.

Standard sobe površine su 19m2 s bračnim krevetom (180cm X 200cm) kojeg je moguće odvojiti u dva odvojena kreveta (90cm X 200cm),kupaonicom sa tušem i velikim natkrivenim balkonom. Maksimalno za dvije osobe.

Comfort soba površine je 24m2 s bračnim krevetom (180cm X 200cm) kojeg je moguće odvojiti u dva odvojena kreveta (90cm X 200cm),kupaonicom sa kadom i velikim natkrivenim balkonom. Maksimalno za dvije osobe.

Comfort soba 2+1 površine je 25m2 s bračnim krevetom (180cm X 200cm) kojeg je moguće odvojiti u dva odvojena kreveta (90cm X 200cm), udobnom foteljom na razvlaćenje (80cm X 190cm), kupaonicom s tušem i velikim natkrivenim balkonom. Maksimalno za tri osobe.

Family Suite površine je 81m2. Sastoji se od dvije spavaće sobe, wc-a sa tuš kabinom, dnevnog boravka s terasom i kuhinjom što čini suite za što ugodniji boravak obitelji s djecom. Jedna soba ima bračni krevet (180cm X 200cm), a druga dva odvojena kreveta za jednu osobu (90cmX200cm). Odličan izbor za četveročlanu obitelj!