Dolazak
0410
Odlazak
1110
Broj osoba
01

Rovinj

Šarmantni srednjovjekovni Rovinj, vječna inspiracija romantičara i umjetnika, osvojit će vas prvim pogledom na gradsku jezgru koja još uvijek odiše venecijanskim stilom.

Istra

Panoramski pogledi sa srednjovjekovnih gradića, tradicionalna gastronomija temeljena na domaćim, organski uzgojenim namirnicama ili aktivan odmor na moru i na planinskim vrhuncima, u Istri je sve na dohvat ruke.

Priroda

Mnogobrojne skrivene uvalice i plaže, šljunčane ili stjenovite, dvadesetak otoka i otočića, zaštićeni prirodni krajobrazi, blizina Nacionalnog parka Brijuni i uzbudljivih špilja i pećina, Rovinj čine idealnim mjestom za početak obilaska prirodnih ljepota Istre.

Aktivnosti

Rovinj je idealno mjesto za početak obilaska prirodnih ljepota Istre pošto se smatra da je Istra outdoor-destinacija u cijelosti, kako za profesionalne sportaše tako i za strastvene rekreativce, na kopnu ili u vodi, gdje će vas domaćini dočekati na cilju utrke čašom istarske malvazije.

Okusi

Najkvalitetnija svjetska maslinarska regija prema izboru jedinog svjetskog vodiča za ekstra djevičanska maslinova ulja Flos Olei te jedna od 10 najboljih vinskih destinacija Europe, Istra i Rovinj pružaju raj za vaše nepce.

Zabava

Tokom cijele godine Rovinj obiluje kulturnim događanjima, a zbog njegovih atrakcija i zanimljivosti National Geographic Books uvrstio je Rovinj u knjigu „Destinations of a lifetime: 225 of the World´s Most Amazing Places“.

Zdravlje

U suradnji s turističkom agencijom DentalGetaway, Residence Rovinj& pruža vam i mogućnost indivudualne organizacije stomatoloških usluga najviše kvalitete po pristupačnim cijenama u renomiranim hrvatskim stomatološkim klinikama.